Catfish Po ' Boys
Catfish Po ' Boys może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz olej canolan, sól morska i świeżo popękany pieprz, cytryna kliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Catfish Po ' Boys, Catfish Po ' Boys, oraz Chrupiące Sum Po Boys dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W garnku o dużym dnie (holenderski piekarnik) rozgrzać tyle oleju z orzeszków ziemnych, aby dojść do połowy boków garnka, do 365 stopni F.
Pokroić po ' boy rolki na pół, (nie przecinając), i umieścić je na blasze do pieczenia. Lekko grzać chleb w rozgrzanym piekarniku.
Mąkę kukurydzianą połączyć, przyprawy i sól i pieprz, do smaku, w płytkim naczyniu. Poklepać filety do sucha i pogłębiać je w przyprawionej mieszance mąki, wstrząsając nadmiarem.
Po odpowiednim podgrzaniu oleju ostrożnie wrzuć suma do oleju. Uważaj, aby nie przepełnić puli. Smażyć na złoty kolor i zacząć unosić się na powierzchni, około 5 minut. Nie przegotować. Ostrożnie wyjąć filety z łyżką szczelinową lub pająkiem i osuszyć je na papierowych ręcznikach. Umieść 1 filet z Suma w każdej opiekanej bułce i wierzch z sałatą, pomidorami i ostrym sosem.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.