Catfish Classique może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, mąkę, beztłuszczową maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Catfish Classique, Zupa Sumowa, oraz Masala Sumowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść 1 szklankę mąki w płytkim naczyniu lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połączyć mąkę kukurydzianą, 2 łyżki mąki i pieprz w drugim płytkim naczyniu, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
4
Połącz maślankę i jajko w trzeciej płytkiej misce lub naczyniu, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozgrzać olej do 385 w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6
Posypać obie strony filetów 1/2 łyżeczki soli. Pogłębiać 2 filety w mące. Zanurzyć w mieszaninie maślanki i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej. Smażyć panierowane filety przez 5 minut lub do uzyskania złotego koloru i łatwo płatków rybnych podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
7
Usmażone filety umieścić na drucianym stojaku w galaretowatej patelni i ogrzać w piekarniku 250. Powtórz procedurę z pozostałymi filetami, mieszaniną mąki, maślanki i mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Posypać 2 łyżkami mąki; gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać z mlekiem, bulionem i 1/4 łyżeczki soli; doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować 3 protokół lub do lekko gruby, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
16
Miejsce 1 filet sumowy na każdym z 6 talerzy; top każdej porcji z około 1/3 Puchar Sos, 3 krewetki, 2 łyżeczki zielonej cebuli, i pokruszony boczek.
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.