Catfish Classique może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, mąkę, beztłuszczową maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Catfish Classique, Zupa Sumowa, oraz Masala Sumowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieść 1 szklankę mąki w płytkim naczyniu lub misce.
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
6
Posypać obie strony filetów 1/2 łyżeczki soli. Pogłębiać 2 filety w mące. Zanurzyć w mieszaninie maślanki i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej. Smażyć panierowane filety przez 5 minut lub do uzyskania złotego koloru i łatwo płatków rybnych podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Pasek Skórki Cytrynowej
7
Usmażone filety umieścić na drucianym stojaku w galaretowatej patelni i ogrzać w piekarniku 250. Powtórz procedurę z pozostałymi filetami, mieszaniną mąki, maślanki i mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać masło do kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodaj krewetki; smażyć 3 do 5 minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
12
Wyjmij krewetki z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
15
Posypać 2 łyżkami mąki; gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Wymieszać z mlekiem, bulionem i 1/4 łyżeczki soli; doprowadzić na wolnym ogniu. Gotować 3 protokół lub do lekko gruby, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
16
Miejsce 1 filet sumowy na każdym z 6 talerzy; top każdej porcji z około 1/3 Puchar Sos, 3 krewetki, 2 łyżeczki zielonej cebuli, i pokruszony boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Suma
Kawałki Prawdziwego Boczku
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.