Castagnaccio (włoskie ciasto kasztanowe)

Castagnaccio (włoskie ciasto kasztanowe)
Przepis Castagnaccio (włoskie ciasto kasztanowe) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na $5.79 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 706 kalorii. Ten przepis służy 3. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rozmaryn, oliwę z oliwek extravergine, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Castagnaccio con lardo (ciasto kasztanowe z tłustym grzbietem), Makaron z włoską kiełbasą i kasztanem, oraz Włoski Tort Czekoladowo-Kasztanowy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn