Cassoulet z jagnięciną i kiełbasą

Cassoulet z jagnięciną i kiełbasą
Cassoulet z jagnięciną i kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką wodę, pieprz, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet Z Kiełbasą, Cassoulet z kaczką i kiełbasą, oraz Cassoulet z kiełbasą i kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużym rondlu. Fasolę zalać 3 szklankami wrzącej wody. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić; odstawić fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
4
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Jagnięcinę posypać równomiernie pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
7
Dodaj jagnięcinę na patelnię; smażyć 5 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać jagnięcinę do fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
JagnięcinaJagnięcina
9
Powrót do patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj kiełbasę i boczek na patelnię; smażyć 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj cebulę i następne 3 składniki (przez czosnek) na patelnię; smażyć 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać mieszankę cebuli do mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
13
Dodaj pastę pomidorową do patelni; smażyć 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać w bulionie, 1 1/2 szklanki wody, i brandy; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać mieszaninę fasoli w mieszaninę bulionu. Przykryć i piec w 350 przez 1 godzinę. Odkryć; Piec 1 godzinę, odkryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
14
Chleb rozedrzeć na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
15
Połączyć rozdarty chleb i starty ser w robocie kuchennym; proces aż grube okruchy środka 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
16
Posypać mieszaninę okruchów chleba równomiernie na mieszaninie fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
17
Piec dodatkowe 30 minut lub aż polewa jest złoty kolor i fasola są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
Mieszaninę posypać posiekaną świeżą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn