Cassoulet z boczkiem, Andouille i wiejskimi żeberkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Cassoulet z boczkiem, Andouille i żeberka wiejskie. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 756 kalorii, 53g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, ogromną fasolę Północną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Cassoulet z boczkiem, Andouille i wiejskimi żeberkami, Duszona Biała Fasola I Kiełbasa Andouille Cassoulet, oraz Zwycięski Kraj Cassoulet dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę umieścić w średniej misce. Przykryć wodą 2 cale powyżej fasoli; niech moczyć 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Drenaż.
3
Doprowadzić fasolę i wywar z kurczaka do wrzenia w holenderskim piekarniku. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Fasola odsączyć, rezerwując bulion i odstawić fasolę na bok. Powrót zapasów do garnka, i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; gotować 20 minut lub aż zredukowane do 4 filiżanek. Odłóżcie zapasy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Usuń mięso z żeber, zachowując kości; pokroić mięso na 1-calowe kawałki i posypać pieprzem i solą koszerną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Roztopić masło w piekarniku holenderskim. Praca w 2 partiach, gotować mięso żeber 4 protokół lub aż rumiane.