Cassoulet wołowy z pierogami ziołowymi

Cassoulet wołowy z pierogami ziołowymi
Cassoulet wołowy z pierogami ziołowymi to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 23G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Mieszanka łodygi selera, wody, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zimowy Gulasz Warzywny Wołowy Z Puszystymi Pierogami Ziołowymi, Slow Cooker gulasz wołowy burgund z pierogami ziołowymi, oraz Zimowy spacer gulasz wołowo-marchewkowy z pierogami ziołowymi.

Instrukcje

1
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Wymieszać w wodzie, 1 łyżeczka oregano, 1/2 łyżeczki bazylii, czosnek, seler, cebula, fasola, bulion i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło.
4
W średniej misce wymieszaj pozostałe składniki do uzyskania miękkiego ciasta. Upuść ciasto o 12 łyżek na mieszankę wołową (nie upuszczaj bezpośrednio do płynu). Gotować odkryte na małym ogniu 10 protokół. Przykryć; gotować 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn