Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cassoulet wieprzowego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1079 kalorii, 47g białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz fasolę, liście laurowe, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet wieprzowy z wieprzowiną Confit i zimowym sosem pomidorowym, Cassoulet Wieprzowy, oraz Cassoulet Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Żeberka umieścić w ciężkim garnku z połową cebuli, połową mielonego czosnku i gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
świeży Tymianek
żeberka Zapasowe
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Przykryć pokrywką lub folią i piec 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
4
Usunąć żebra; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka
5
W tym samym garnku, na średnim ogniu, brązowy boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
2 łyżki tłuszczu, dodać seler, marchewkę, sól, pieprz, liście tymianku oraz pozostałą cebulę i czosnek (mielony i cały) i gotować od 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tymianek
Marchew
Seler
Czosnek
Pieprz
Cebula
Sól
7
Dodaj bulion, wino, pomidory, liście laurowe i fasolę. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie dodać gotowane żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Pomidor
Fasola
Bulion
żeberka
Wino
8
Tymczasem w małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, bułkę tartą i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Oliwa Z Oliwek
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Posypać mieszaninę okruchów chleba na cassoulet i piec przez 1 godzinę, odkryte, od czasu do czasu naciskając bułkę tartą do cassoulet zagęścić go.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Ostudzić i podawać.
11
TIP
12
Aby rozpocząć skok na kolację w tygodniu, wykonaj kroki 1 do 7 przepisu cassoulet w niedzielę i przechowuj, pod przykryciem, na kuchence na dzień lub w lodówce do 3 dni. Następnie po prostu dodaj mieszaninę okruchów chleba i piecz przez 1 godzinę.