Need a dairy free main course? Toulouse stylu Cassoulet może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1143 kalorie. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka kaczki confit nogi, olej roślinny, pomidor śliwkowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Toulouse sausage cassoulet, Dom w stylu gospodarstwa Cassoulet, oraz Cassoulet-Style Sausage ' N ' Beans.
Instrukcje
1
Do dużego naczynia włożyć szynkę, kostki łopatek wieprzowych i skórkę; doprawić lekko solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. W misce, przykryć fasolę z 3 cali wody i moczyć na noc.
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Następnego dnia, w średnim rondlu, przykryj soloną wieprzowinę i przyprawioną skórę wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie dusić na umiarkowanym ogniu, aż skóra będzie elastyczna, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Solona
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Odcedzić i schłodzić. Schłodzić soloną wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Solona
4
Pokrój skórę wieprzową na 5 długich kawałków, zwiń każdy kawałek w wiązkę i zawiąż sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
5
Szynkę i kostki barku wieprzowego osuszyć papierowym ręcznikiem. W bardzo dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej tłuszcz z kaczki.
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Dodać połowę kostek wieprzowych i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane na całym; przenieść na talerz. Powtórzyć z pozostałymi kostkami wieprzowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Dodać prosciutto, główkę czosnku i pomidora i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
Czosnek Goya®
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
11
Dodaj 2 ćwiartki bulionu, Garni bukiet, wiązki Skórki wieprzowej i rumianą wieprzowinę i jej soki i doprowadzić do wrzenia. Przykryć zapiekankę i delikatnie dusić ragout na małym ogniu przez 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12
Odcedzić fasolę. W dużym rondlu, przykryć fasolę wodą i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu. Fasolę dusić przez 3 minuty, następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
13
Dodać fasolę do ragout i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są po prostu miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
14
Niech ragout ostygnie, a następnie przechowywać w lodówce na noc.
15
Usuń jak najwięcej zestalonego tłuszczu, jak można z powierzchni ragout; rezerwy 1/4 szklanki tłuszczu.
16
Niech ragout powróci do temperatury pokojowej. Wybierz szynkę, pancettę i prosciutto.
Pokroić mięso na kawałki wielkości kęsa; wyrzucić kości, skórę i chrząstkę. Wybierz wiązki skóry wieprzowej i głowę czosnku i rezerwy. Odrzuć Garni bukiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Czosnek Goya®
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
18
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
19
Przynieś ragout na wolnym ogniu.
20
Schab z blanszowaną solą pokroić na małe kawałki. Wyciśnij ugotowane ząbki czosnku do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Wieprzowina Solona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
21
Dodać sól wieprzową i surowe ząbki czosnku i proces do gładkiej pasty. Wymieszać pastę w ragout i dusić na małym ogniu przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać wszystkie gotowane i wędliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Wieprzowina Solona
22
Tymczasem ułóż kaczkę confit nogi w naczyniu do pieczenia i piecz tylko do ogrzania, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
23
Usuń mięso z kości w dużych kawałkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
24
Pokrój skórę w paski. Odrzuć kości.
25
Wyłącz piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
26
Rozwiąż i rozwiń wiązki skóry wieprzowej. Dolną część zapiekanki z ceramiki o pojemności od 5 do 6 litrów wyłożyć skórką wieprzową, grubą stroną w dół. Za pomocą dużej łyżki z rowkiem przenieś połowę ragout do garnka z ceramiki. Wierzch z kaczką confit w równomiernej warstwie, następnie przykryj resztą ragout.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
27
Dodać pozostałe 2 szklanki bulionu do płynu do gotowania w żeliwnej zapiekance i lekko doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
28
Wylać płyn na ragout i skropić 2 łyżkami zarezerwowanego odtłuszczonego tłuszczu.
29
Piec cassoulet przez 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
30
Rozgrzać olej roślinny na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
31
Dodać kiełbaski i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
32
Ostudzić, a następnie pokroić kiełbaski na kawałki 3-calowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
33
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
34
Delikatnie mieszać w skórze, która utworzyła się na cassoulet. Nestle w kiełbasach i skropić pozostałe 2 łyżki zarezerwowanego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
35
Posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
36
Zapiekać zapiekankę przez 1 godzinę dłużej, aż będzie bogato zarumieniona na powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
37
Przełożyć do wyłożonego tkaniną stojaka i odstawić na co najmniej 20 minut przed podaniem.