Need a dairy free main course? Toulouse stylu Cassoulet może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1143 kalorie. Na 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka kaczki confit nogi, olej roślinny, pomidor śliwkowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Toulouse sausage cassoulet, Dom w stylu gospodarstwa Cassoulet, oraz Cassoulet-Style Sausage ' N ' Beans.
Instrukcje
1
Do dużego naczynia włożyć szynkę, kostki łopatek wieprzowych i skórkę; doprawić lekko solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. W misce, przykryć fasolę z 3 cali wody i moczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Następnego dnia, w średnim rondlu, przykryj soloną wieprzowinę i przyprawioną skórę wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie dusić na umiarkowanym ogniu, aż skóra będzie elastyczna, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Solona
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Odcedzić i schłodzić. Schłodzić soloną wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Solona
4
Pokrój skórę wieprzową na 5 długich kawałków, zwiń każdy kawałek w wiązkę i zawiąż sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Szynkę i kostki barku wieprzowego osuszyć papierowym ręcznikiem. W bardzo dużej, emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej tłuszcz z kaczki.
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Dodać połowę kostek wieprzowych i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane na całym; przenieść na talerz. Powtórzyć z pozostałymi kostkami wieprzowymi.
Dodać marchew i cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są złote, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Dodaj pancetta i brązowy to lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
10
Dodać prosciutto, główkę czosnku i pomidora i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
11
Dodaj 2 ćwiartki bulionu, Garni bukiet, wiązki Skórki wieprzowej i rumianą wieprzowinę i jej soki i doprowadzić do wrzenia. Przykryć zapiekankę i delikatnie dusić ragout na małym ogniu przez 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
12
Odcedzić fasolę. W dużym rondlu, przykryć fasolę wodą i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu. Fasolę dusić przez 3 minuty, następnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Dodać fasolę do ragout i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są po prostu miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
14
Niech ragout ostygnie, a następnie przechowywać w lodówce na noc.
15
Usuń jak najwięcej zestalonego tłuszczu, jak można z powierzchni ragout; rezerwy 1/4 szklanki tłuszczu.
16
Niech ragout powróci do temperatury pokojowej. Wybierz szynkę, pancettę i prosciutto.
Pokroić mięso na kawałki wielkości kęsa; wyrzucić kości, skórę i chrząstkę. Wybierz wiązki skóry wieprzowej i głowę czosnku i rezerwy. Odrzuć Garni bukiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet Garni
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
18
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
19
Przynieś ragout na wolnym ogniu.
20
Schab z blanszowaną solą pokroić na małe kawałki. Wyciśnij ugotowane ząbki czosnku do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Wieprzowina Solona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
21
Dodać sól wieprzową i surowe ząbki czosnku i proces do gładkiej pasty. Wymieszać pastę w ragout i dusić na małym ogniu przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać wszystkie gotowane i wędliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Wieprzowina Solona
22
Tymczasem ułóż kaczkę confit nogi w naczyniu do pieczenia i piecz tylko do ogrzania, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
23
Usuń mięso z kości w dużych kawałkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
24
Pokrój skórę w paski. Odrzuć kości.
25
Wyłącz piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
26
Rozwiąż i rozwiń wiązki skóry wieprzowej. Dolną część zapiekanki z ceramiki o pojemności od 5 do 6 litrów wyłożyć skórką wieprzową, grubą stroną w dół. Za pomocą dużej łyżki z rowkiem przenieś połowę ragout do garnka z ceramiki. Wierzch z kaczką confit w równomiernej warstwie, następnie przykryj resztą ragout.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
27
Dodać pozostałe 2 szklanki bulionu do płynu do gotowania w żeliwnej zapiekance i lekko doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
28
Wylać płyn na ragout i skropić 2 łyżkami zarezerwowanego odtłuszczonego tłuszczu.
29
Piec cassoulet przez 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
30
Rozgrzać olej roślinny na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
31
Dodać kiełbaski i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
32
Ostudzić, a następnie pokroić kiełbaski na kawałki 3-calowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
33
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
34
Delikatnie mieszać w skórze, która utworzyła się na cassoulet. Nestle w kiełbasach i skropić pozostałe 2 łyżki zarezerwowanego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
35
Posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
36
Zapiekać zapiekankę przez 1 godzinę dłużej, aż będzie bogato zarumieniona na powierzchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
37
Przełożyć do wyłożonego tkaniną stojaka i odstawić na co najmniej 20 minut przed podaniem.