Cassoulet

Cassoulet
Cassoulet może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja zawiera 2627 kalorii, 114g białka, oraz 225g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.43 za porcję. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez finecooking.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zapasy kaczki, szynkę, brzuch wieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto filiżanki można śledzić to danie główne z Fudge Brownie Cupcakes with Cookie Dough lukier jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cassoulet, Cassoulet, oraz Cassoulet.

Składniki

1( bakłażany)marchewka obrana i grubo posiekanamarchewka obrana i grubo posiekana1(mequite, hikora lub olcha)seler naciowyseler naciowy4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweGruba, niesmakowana bułka tarta, tosty, najlepiej z bagietkiGruba, niesmakowana bułka tarta, tosty, najlepiej z bagietki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino6krewetki i żyłkiDodatkowy rosół z kurczaka lub wywar z kaczki do nawilżania cassoulet podczas pieczenia, w razie potrzebyDodatkowy rosół z kurczaka lub wywar z kaczki do nawilżania cassoulet podczas pieczenia, w razie potrzeby3do 4 kaczych nóg confitdo 4 kaczych nóg confit1liść laurowy, kilka gałązek świeżego tymianku i kilka łodyg pietruszki, połączonych razem w bukietliść laurowy, kilka gałązek świeżego tymianku i kilka łodyg pietruszki, połączonych razem w bukiet12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonych1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1małeŚwinia?s ft lub fresh ham hockŚwinia?s ft lub fresh ham hock6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz6krewetki i żyłkiGulasz jagnięcyGulasz jagnięcy4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sucha biała fasola, np. cannelini czy Great Northernsucha biała fasola, np. cannelini czy Great Northern4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.bez kości barku jagnięcego, szyi lub mięsa z trzonu (około 2 lb. na kości)bez kości barku jagnięcego, szyi lub mięsa z trzonu (około 2 lb. na kości)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetłuszcz z kaczki lub oliwa z oliwektłuszcz z kaczki lub oliwa z oliwek1largescebula, obrana i połówkowa, każda połówka z 1 całym goździkiemcebula, obrana i połówkowa, każda połówka z 1 całym goździkiem2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.skórka wieprzowaskórka wieprzowa3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.brzuszek wieprzowy lub pancettabrzuszek wieprzowy lub pancetta2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kiełbasa czosnkowa czy słodka włoska kiełbasa?s nie doprawione koprem włoskimkiełbasa czosnkowa czy słodka włoska kiełbasa?s nie doprawione koprem włoskim1pomidor, obrany i zaszczepiony, lub 1/2 szklanki całych pomidorów w puszkach, odsączonepomidor, obrany i zaszczepiony, lub 1/2 szklanki całych pomidorów w puszkach, odsączone2pomidory, obrane i zaszczepione, lub 2 szklanki całych pomidorów w puszkach, lekko wyciśniętepomidory, obrane i zaszczepione, lub 2 szklanki całych pomidorów w puszkach, lekko wyciśnięte
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia54
Magazyn