Cassoulet

Cassoulet
Cassoulet jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 616 kalorii, 42g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, confit udka kaczki, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet, Cassoulet, oraz Cassoulet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę przykryć zimną wodą o 2 cale w dużej misce i moczyć od 8 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odcedzić w durszlaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Przenieść fasolę do garnka 6-do 8-quart i doprowadzić do wrzenia z 8 szklankami zimnej wody, bulionu, pasty pomidorowej, cebuli i 2 łyżki czosnku. Umieść seler, tymianek, liść laurowy, goździki,gałązki pietruszki i ziarna pieprzu w gazie i związać w wiązkę sznurkiem, aby bukiet garni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
BulionBulion
CebulaCebula
TymianekTymianek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
GarnekGarnek
4
Dodać bouquet garni do fasoli, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż fasola są prawie miękkie, 45 minut do 1 godziny. Wymieszać pomidory z sokiem i gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie po prostu miękka, o 15 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Bouquet GarniBouquet Garni
FasolaFasola
1
Usuń całą skórę i tłuszcz z nóg kaczki i pokrój skórę i tłuszcz na kawałki 1/2 cala. Oddzielić mięso kaczki od kości, pozostawiając je w dużych kawałkach i przenieść mięso do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj kości do garnka fasoli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Gotować skórę i tłuszcz kaczki z pozostałych 1/4 szklanki zimnej wody w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż woda odparuje i tłuszcz jest renderowany, o 5 protokół. Nadal gotować, często mieszając, aż skóra będzie chrupiąca, 3 do 6 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Skwarki przenieść łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby odcedzić, pozostawiając tłuszcz na patelni. (Powinieneś mieć około 1/4 szklanki tłuszczu; jeśli nie, dodaj oliwę z oliwek.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Brązowa kiełbasa w partiach w tłuszczu na patelni, a następnie przenieść do miski z mięsem kaczki, zastrzegając patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Dodaj pozostałą łyżkę czosnku do tłuszczu na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, 1 minutę. Wymieszać w bułce tartej i gotować, mieszając, aż blady złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z ognia i wymieszać posiekaną natkę pietruszki, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i skwarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
SólSól
1
Z fasoli usunąć Garni i kości kaczki i wyrzucić, następnie wymieszać kiełbasę, mięso kaczki, pozostałą łyżeczkę soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
KielbasaKielbasa
PieprzPieprz
FasolaFasola
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
SólSól
2
Cassoulet Chochla do naczynia żaroodpornego, równomiernie rozprowadzając mięso i fasolę. (Mięso i fasola powinny być wyrównane płynem; jeśli są zanurzone, kadzi nadmiar płynu z powrotem do garnka i gotować do zmniejszenia, a następnie wlać z powrotem do naczynia żaroodpornego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
ChochlaChochla
GarnekGarnek
3
Rozprowadzić okruchy chleba równomiernie na cassoulet i piec, Odkryte, w dolnej trzeciej części piekarnika, aż bulgotanie i skorupa jest złoty, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
* Dostępne w niektórych sklepach mięsnych i D ' Artagnan (800-327-8246).
1
* Cassoulet może być montowane (ale nie pieczone) 1 dzień wcześniej. Przed dodaniem polewy ostudzić zapiekankę, następnie wyłożyć na wierzch i schłodzić, luźno przykryć.
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed pieczeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn