Carpaccio z cukinii Patricii Wells z awokado, pistacjami i olejem pistacjowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Patricia Wells cukinia Carpaccio z awokado, pistacje, i olej pistacjowy spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,39 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Mieszanka soli morskiej, skórki z cytryny, fleur de sel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Cobb Patricii Wells: Góra Lodowa, pomidor, awokado, boczek i ser pleśniowy, Chrupiąca sałatka ze szparagów i groszku śnieżnego Patricii Wells, oraz Poważne sałatki: ciepła sałatka ziemniaczana Patricii Wells z kaparami, szalotkami i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz skórkę z cytryny i sól w młynku do przypraw i zmiel na drobny proszek.
Przelej do małego słoika i zamknij pokrywką. (Przechowywać szczelnie w słoiku, w lodówce do 1 tygodnia. Po tym cytrynowy smak zacznie blaknąć.)
Do sałatki: w słoiku połącz sok z cytryny i sól smakową. Przykryć pokrywką i wstrząsnąć, aby wymieszać.
Dodać olej i wstrząsnąć, aby wymieszać.
Za pomocą mandoliny lub noża szefa kuchni pokrój cukinię wzdłuż tak cienko, jak to możliwe. Ułóż plastry na talerzu i zalej je sosem. Przechyl talerz do przodu i do tyłu, aby równomiernie pokryć plastry. Przykryj folią i pozostaw do marynowania w temperaturze pokojowej przez 30 minut, aby cukinia wchłonęła opatrunek i nie wyschła.
Awokado obrać na pół i pokroić wzdłuż na bardzo cienkie plasterki. Starannie ułóż plasterki marynowanej cukinii na poszczególnych talerzach sałatkowych, na przemian z plasterkami awokado, lekko nakładając je na siebie.
Posypać orzechami pistacjowymi.
Dekoruj gałązkami tymianku i kwiatami i fleur de sel.