Carpaccio z cukinii Patricii Wells z awokado, pistacjami i olejem pistacjowym

Carpaccio z cukinii Patricii Wells z awokado, pistacjami i olejem pistacjowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Patricia Wells cukinia Carpaccio z awokado, pistacje, i olej pistacjowy spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,39 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu. Mieszanka soli morskiej, skórki z cytryny, fleur de sel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Cobb Patricii Wells: Góra Lodowa, pomidor, awokado, boczek i ser pleśniowy, Chrupiąca sałatka ze szparagów i groszku śnieżnego Patricii Wells, oraz Poważne sałatki: ciepła sałatka ziemniaczana Patricii Wells z kaparami, szalotkami i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz skórkę z cytryny i sól w młynku do przypraw i zmiel na drobny proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Przelej do małego słoika i zamknij pokrywką. (Przechowywać szczelnie w słoiku, w lodówce do 1 tygodnia. Po tym cytrynowy smak zacznie blaknąć.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3
Do sałatki: w słoiku połącz sok z cytryny i sól smakową. Przykryć pokrywką i wstrząsnąć, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodać olej i wstrząsnąć, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Za pomocą mandoliny lub noża szefa kuchni pokrój cukinię wzdłuż tak cienko, jak to możliwe. Ułóż plastry na talerzu i zalej je sosem. Przechyl talerz do przodu i do tyłu, aby równomiernie pokryć plastry. Przykryj folią i pozostaw do marynowania w temperaturze pokojowej przez 30 minut, aby cukinia wchłonęła opatrunek i nie wyschła.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
MandolinaMandolina
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Awokado obrać na pół i pokroić wzdłuż na bardzo cienkie plasterki. Starannie ułóż plasterki marynowanej cukinii na poszczególnych talerzach sałatkowych, na przemian z plasterkami awokado, lekko nakładając je na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
7
Posypać orzechami pistacjowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
8
Dekoruj gałązkami tymianku i kwiatami i fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
9
Serw. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn