Carpaccio wołowe z rukolą, serem Manchego i glazurą balsamiczną
Carpaccio wołowe z rukolą, serem Manchego i glazurą balsamiczną wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 6. Mieszanka wołowiny okrągłe, ser manchego, ocet balsamiczny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z bakłażanem i serem Manchego ze świeżą bazylią i glazurą Balsamiczno-pieprzową, Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną i Manchego, oraz Carpaccio Wołowe Z Rukolą.
Instrukcje
Ocet balsamiczny zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu i zmniejszyć do 1/2 szklanki, wymieszać z miodem.
Wymieszać rukolę z octem i olejem, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Ułóż 1 plasterek wołowiny na płaskiej powierzchni.
1 plasterek sera i dwie łyżki rukoli umieścić na środku wołowiny i zwinąć szczelnie. Powtórz z pozostałą wołowiną.
Umieścić na talerzu i mżawka z redukcją balsamiczną.