Carpaccio pieczone z wołowiny z prażonymi burakami, chrzanem, rukolą i parmezanem

Carpaccio pieczone z wołowiny z prażonymi burakami, chrzanem, rukolą i parmezanem
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Zapiekane Carpaccio z wołowiny z prażonymi burakami, kremowym chrzanem, rukolą i parmezanem może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 9,41 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1063 kalorie, 59G białka, oraz 80 g tłuszczu. Jeśli masz kremowany chrzan, w przybliżeniu ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest doskonałe. Spróbuj Carpaccio z tuńczyka z prażonymi burakami i tłoczoną oliwą z oliwek, Pieczone buraki z sosem z rukoli i chrzanu jabłkowego, oraz Zapiekane przegrzebki z prażonymi burakami, smażoną zielenią, cytrusową Gremolatą i kremem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C/Gaz 8).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Buraki umyć i wyszorować, przyciąć końce i wrzucić do dużego kawałka folii z odrobiną oleju, octu balsamicznego i przypraw. Zawiń i piecz do miękkości. Czas gotowania zależy od wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Na desce wymieszać sól rozmarynową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
4
Zwinąć i nacisnąć filet wołowy nad tym, upewniając się, że wszystkie przyklejają się do mięsa. Na bardzo gorącej patelni lub na grillu podsmaż mięso na brązowo i lekko chrupiące ze wszystkich stron, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Zdjąć z patelni. Pozostaw na 5 minut, a następnie pokrój wszystko tak cienko, jak możesz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Połóż plastry na dużym talerzu.
7
Po przygotowaniu wołowiny, posypać Prażone buraki losowo (całe, połówki lub ćwiartki, w zależności od wielkości) na pokrojonym mięsie. Teraz wymieszać chrzan i creme fraiche razem. Musi być dobrze przyprawiony, zwykle wymaga odrobiny białego octu winnego lub soku z cytryny. Posmaruj to burakami. Ubierz rukolę z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. Następnie rozrzuć to, wraz z małymi kawałkami ogolonego parmezanu, na całym talerzu i przygotuj się do schowania!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Creme FraicheCreme Fraiche
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn