Carpaccio pieczone z wołowiny z prażonymi burakami, chrzanem, rukolą i parmezanem

Carpaccio pieczone z wołowiny z prażonymi burakami, chrzanem, rukolą i parmezanem
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Zapiekane Carpaccio z wołowiny z prażonymi burakami, kremowym chrzanem, rukolą i parmezanem może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 9,41 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1063 kalorie, 59G białka, oraz 80 g tłuszczu. Jeśli masz kremowany chrzan, w przybliżeniu ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest doskonałe. Spróbuj Carpaccio z tuńczyka z prażonymi burakami i tłoczoną oliwą z oliwek, Pieczone buraki z sosem z rukoli i chrzanu jabłkowego, oraz Zapiekane przegrzebki z prażonymi burakami, smażoną zielenią, cytrusową Gremolatą i kremem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C/Gaz 8).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Buraki umyć i wyszorować, przyciąć końce i wrzucić do dużego kawałka folii z odrobiną oleju, octu balsamicznego i przypraw. Zawiń i piecz do miękkości. Czas gotowania zależy od wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Na desce wymieszać sól rozmarynową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
4
Zwinąć i nacisnąć filet wołowy nad tym, upewniając się, że wszystkie przyklejają się do mięsa. Na bardzo gorącej patelni lub na grillu podsmaż mięso na brązowo i lekko chrupiące ze wszystkich stron, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć z patelni. Pozostaw na 5 minut, a następnie pokrój wszystko tak cienko, jak możesz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Połóż plastry na dużym talerzu.
7
Po przygotowaniu wołowiny, posypać Prażone buraki losowo (całe, połówki lub ćwiartki, w zależności od wielkości) na pokrojonym mięsie. Teraz wymieszać chrzan i creme fraiche razem. Musi być dobrze przyprawiony, zwykle wymaga odrobiny białego octu winnego lub soku z cytryny. Posmaruj to burakami. Ubierz rukolę z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. Następnie rozrzuć to, wraz z małymi kawałkami ogolonego parmezanu, na całym talerzu i przygotuj się do schowania!
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Creme FraicheCreme Fraiche
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn