Carpaccio pieczone z wołowiny z prażonymi burakami, chrzanem, rukolą i parmezanem

Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Zapiekane Carpaccio z wołowiny z prażonymi burakami, kremowym chrzanem, rukolą i parmezanem może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 9,41 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1063 kalorie, 59G białka, oraz 80 g tłuszczu. Jeśli masz kremowany chrzan, w przybliżeniu ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest doskonałe. Spróbuj Carpaccio z tuńczyka z prażonymi burakami i tłoczoną oliwą z oliwek, Pieczone buraki z sosem z rukoli i chrzanu jabłkowego, oraz Zapiekane przegrzebki z prażonymi burakami, smażoną zielenią, cytrusową Gremolatą i kremem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C/Gaz 8).
Buraki umyć i wyszorować, przyciąć końce i wrzucić do dużego kawałka folii z odrobiną oleju, octu balsamicznego i przypraw. Zawiń i piecz do miękkości. Czas gotowania zależy od wielkości.
Na desce wymieszać sól rozmarynową i pieprz.
Zwinąć i nacisnąć filet wołowy nad tym, upewniając się, że wszystkie przyklejają się do mięsa. Na bardzo gorącej patelni lub na grillu podsmaż mięso na brązowo i lekko chrupiące ze wszystkich stron, około 5 minut.
Zdjąć z patelni. Pozostaw na 5 minut, a następnie pokrój wszystko tak cienko, jak możesz.
Połóż plastry na dużym talerzu.
Po przygotowaniu wołowiny, posypać Prażone buraki losowo (całe, połówki lub ćwiartki, w zależności od wielkości) na pokrojonym mięsie. Teraz wymieszać chrzan i creme fraiche razem. Musi być dobrze przyprawiony, zwykle wymaga odrobiny białego octu winnego lub soku z cytryny. Posmaruj to burakami. Ubierz rukolę z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. Następnie rozrzuć to, wraz z małymi kawałkami ogolonego parmezanu, na całym talerzu i przygotuj się do schowania!