Carolina Pulled-Kanapki Wieprzowe

Carolina Pulled-Kanapki Wieprzowe
Need a dairy free main course? Carolina Pulled-kanapki wieprzowe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 425 kalorii, 41g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, sos barbecue carolina, gruba sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Carolina Pulled Pork Sandwiches, Kanapki Z Wieprzowiną W Stylu Karoliny, oraz Slow-Cooker Carolina Pulled-Kanapki Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 5 składników w małej misce, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Umieść wieprzowinę, tłustą stronę do góry, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Wytnij każdy kawałek wzdłuż na pół.
4
Umieścić na dużej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Posypać suchą natrzeć całą wieprzowinę; naciśnij na wieprzowinę. Przykryć plastikiem; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
1
Pierwsze 6 składników wymieszać w średniej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Zgodnie z instrukcjami producenta i za pomocą węgla drzewnego i 1/2 Puchar odsączone wióry dla palacza lub 1 Puchar do grilla, rozpalić ogień i doprowadzić temperaturę palacza lub grilla do 107°. do250.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
3
Umieścić wieprzowinę na stojaku w wędzarni lub grilla. Przykryć; gotować, aż mięso termometr włożony do środka rejestry wieprzowe 74°., obracając wieprzowiny i szczotkowanie zimnym mopem co 45 minut, około 6 godzin w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
Dodaj więcej węgla drzewnego w razie potrzeby, aby utrzymać 225 ° F. do 121°. temperatura i więcej osuszonych wiórów (1/2 szklanki dla palacza lub 1 szklanka do grilla z każdym dodatkiem), aby utrzymać poziom dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
5
Przełożyć wieprzowinę na czystą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Rozdrobnione na kawałki wielkości kęsa. Kopiec na talerzu.
7
Wlać soki z blachy na wieprzowinę. (Można dokonać 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
8
Przełożyć wieprzowinę i wszelkie soki do naczynia do pieczenia. Przykryć folią; schłodzić. Przed kontynuowaniem, rewarm wieprzowiny, pokryte, w 350°°F. Piec około 30 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
9
Podzielić wieprzowinę między spody bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
WieprzowinaWieprzowina
10
Lekko skropić sosem barbecue. Top z surówką. Przykryj wierzchami bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia46
Magazyn