Carolina Crab Boil
Carolina Crab Boil to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Za $5.42 za porcję, ten przepis okładki 41% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 14g tłuszczu i w sumie 471 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kiełbasy z indyka, oleju canolan, bulionu z kurczaka w kartonach i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują Carolina Crab Cakes, South Carolina She-Crab Soup, oraz Gotowanie Kraba.
Instrukcje
W garnku rozgrzej olej na średnim ogniu; brązowa kiełbasa. Dodaj bulion, wodę, piwo, przyprawy do owoców morza i liście laurowe.
Dodaj warzywa; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia, 20-25 minut lub do miękkości ziemniaków.
Odcedź; usuń liście laurowe.
Przełóż do miski; dopraw pieprzem.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Krab działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły Krab (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Maison Noir Knock On Wood Chardonnay z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay]()
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.