Carnitas z pikantnymi marynowanymi warzywami i sałatką z kaktusów
Carnitas z pikantnymi marynowanymi warzywami i sałatką z kaktusów może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 31g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 11 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz ocet, smalec, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Karnitas wieprzowe i ser Oaxaca-kanapka z pikantną fasolą i marynowaną czerwoną cebulą, Pikantne Marynowane Warzywa, oraz Szybkie I Pikantne Marynowane Warzywa.
Instrukcje
1
Dla wieprzowiny: roztopić smalec w dużym garnku na średnim ogniu. Wycisnąć sok z owoców cytrusowych do smalcu wraz ze skórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Smalec
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać łopatkę wieprzową, liść laurowy, cebulę i sól. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć garnek i gotować wieprzowinę, około 1 godziny i 45 minut.
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
W międzyczasie marynowane warzywa: w niereaktywnym garnku zagotuj ocet, chiles de arbol, sól i pieprz. Zdjąć ogień i dodać fasolkę szparagową, fasola woskowa, marchew, kukurydza, czosnek i jalapenos. Schłodzić w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę. Będzie trzymać w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Fasola Woskowa
Słonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu, dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek i grilluj łopatki kaktusa, aż będą miękkie i zwęglone, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nopales
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wyjmij łopatki i odstaw na bok.
3
Dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i grill szalotki aż tylko gotowane, o 3 protokół. Po ostygnięciu kaktusa i szalotki, pokroić w kostkę i wymieszać z pomidorami, chile i sokiem z limonki. Doprawiamy solą i pieprzem, rezerwujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Po ugotowaniu wieprzowiny i jej zmięknięciu, podgrzać do średniej wysokości i dodać colę. Gotować, aż wieprzowina karmelizuje, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cola
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Aby zebrać carnitas, odcedzić łyżkę wieprzowiny z tłuszczu i podawać na ciepłej tortilli kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
Carnitas
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Udekoruj marynowanymi warzywami, sałatką z kaktusów i klinami limonki.