Carnitas Tacos z pikantną sałatką

Need a danie główne bezglutenowe? Carnitas Tacos z pikantnym Slaw może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soku z limonki, kolendry, tortille kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pikantne Tacos Rybne Ze Slaw, Pikantne krewetkowe Tacos z jicama Slaw, oraz Azjatyckie Tacos wieprzowe z pikantnym Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Wyjąć pieczeń wieprzową z opakowania. Sezon z 2 łyżeczki meksykańskiej przyprawy taco.
Umieścić na rozgrzanej naoliwionej patelni grillowej i podsmażyć wszystkie strony, około 2 minut na stronę.
Podczas gdy wieprzowina jest pieczenie w 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia, połączyć sos enchilada, cebula, kolendra, i pozostałe Meksykańskie przyprawy taco.
Dodaj pieczoną osłonę z folią, umieść w piekarniku i piecz przez 25 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 155 do 160 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
W małej misce w połączeniu śmietany, majonez, sos chipotle, chili limonka przyprawa, i sok z limonki.
Dobrze wymieszać, aż do wymieszania.
W dużej misce dodać coleslaw i wlać mieszaninę śmietany majonez na górze i wrzucić dobrze do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do nocy.
Umieść tortille na bezpiecznym talerzu mikrofalowym, przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej przez 45 sekund.
Wieprzowinę pokroić w plasterki i podzielić na rozgrzane tortille, polać sosem z naczynia do pieczenia, ostrą sałatą i udekorować klinem limonkowym.