Przepis Carne Guisadan III jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Ten przepis od Allrecipes ma 109 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz SOS sofrito, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Carne Guisada, Crock-Pot Carne Guisada, oraz Carne Guisada-Slow Cooker dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku połącz sos pomidorowy, sos sofrito, przyprawę Sazon, przyprawę adobo, oregano i sól. Dusić na średnim małym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Adobo
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać mięso i gotować, aż równomiernie rumiane. Wymieszać wystarczającą ilość wody, aby przykryć mięso. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać ziemniaki i gotować przez około 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.