Carne en su Jugo (mięso w sokach)

Carne en su Jugo (mięso w sokach)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Carne en su Jugo (mięso w sokach). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 439 kalorii, 43g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, limonki, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Carne En Su Jugo (mięso gotowane we własnym soku), Carne En Su Jugo, oraz Awesome Pan De Carne-Paragwajski Meat Loaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pomidory, papryka serrano, czosnek i wodę w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, przykryć i dusić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serrano PepperSerrano Pepper
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
CzosnekCzosnek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zawartość przełożyć do blendera i zmiksować na gładką masę. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Boczek pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Umieść patelnię non-stick na średnim ogniu; gotować stek z boku w gorącej patelni, aż całkowicie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać mieszaninę tomatillo na wołowinę i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać bulion z kurczaka w mieszaninie i zmniejszyć ogień do średniej. Przykryć patelnię i dusić do miękkości, co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
W międzyczasie podgrzać fasolę pinto w rondlu na średnim ogniu, aż do ogrzania; zmniejszyć ciepło do niskiego, aby utrzymać ciepło, dopóki nie będzie to potrzebne. Wymieszaj boczek i fasolę pinto w mieszaninie steków flankowych; podziel mieszaninę między 6 misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Fasola PintoFasola Pinto
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Każdy dekoruj cebulą, kolendrą, czarnym pieprzem i limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Klin WapiennyKlin Wapienny
KolendraKolendra
CebulaCebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn