Carne de Cerdo Rellena (wieprzowina nadziewana warzywami)

Carne de Cerdo Rellena (wieprzowina nadziewana warzywami)
Carne de Cerdo Rellena (wieprzowina nadziewana warzywami) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 57g białka, oraz 10 g tłuszczu. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mielony kminek, groszek, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wołowina faszerowana (Carne o Posta rellena), Papa Rellena con salsa Ranchera (faszerowane ziemniaki z pikantnym sosem kreolskim), oraz Causa Rellena De Atun (Causa Nadziewana Tuńczykiem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć cebulę, czosnek i cebulę do robota kuchennego i puree.To Utwórz wnękę do farszu, użyj długiego ostrego noża i wytnij otwór 1 1/2 do 2 cala przez środek pieczenia, tworząc wzdłużną szczelinę. Obrócić mięso i wyciąć kolejną szczelinę w tym samym miejscu, tak aby nóż uzupełnił jamę.Nadziewać wieprzowinę groszkiem, marchewką i połową mieszanki cebuli, naciskając palcami, aby upewnić się, że nadzienie przechodzi przez całą drogę. Zawiąż koniec wieprzowiny, aby nadzienie nie wyszło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Schab umieścić w woreczku z zamkiem błyskawicznym, dodać resztę mieszanki cebuli, sól i pepper.Be upewnij się, że wieprzowina jest pokryta marynatą i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub overnight.In duży garnek, umieścić nadziewane wody wieprzowej, sazon goya i kminek w proszku. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć i gotować przez 1 godzinę do 1 godziny i 30 minut, mieszając od czasu do czasu.dd ziemniaki i yuca, i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kminek MielonyKminek Mielony
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
ManiokManiok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Podawać na białym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn