Carne de Cerdo Rellena (wieprzowina nadziewana warzywami)
Carne de Cerdo Rellena (wieprzowina nadziewana warzywami) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 57g białka, oraz 10 g tłuszczu. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mielony kminek, groszek, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wołowina faszerowana (Carne o Posta rellena), Papa Rellena con salsa Ranchera (faszerowane ziemniaki z pikantnym sosem kreolskim), oraz Causa Rellena De Atun (Causa Nadziewana Tuńczykiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć cebulę, czosnek i cebulę do robota kuchennego i puree.To Utwórz wnękę do farszu, użyj długiego ostrego noża i wytnij otwór 1 1/2 do 2 cala przez środek pieczenia, tworząc wzdłużną szczelinę. Obrócić mięso i wyciąć kolejną szczelinę w tym samym miejscu, tak aby nóż uzupełnił jamę.Nadziewać wieprzowinę groszkiem, marchewką i połową mieszanki cebuli, naciskając palcami, aby upewnić się, że nadzienie przechodzi przez całą drogę. Zawiąż koniec wieprzowiny, aby nadzienie nie wyszło.
Schab umieścić w woreczku z zamkiem błyskawicznym, dodać resztę mieszanki cebuli, sól i pepper.Be upewnij się, że wieprzowina jest pokryta marynatą i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub overnight.In duży garnek, umieścić nadziewane wody wieprzowej, sazon goya i kminek w proszku. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć i gotować przez 1 godzinę do 1 godziny i 30 minut, mieszając od czasu do czasu.dd ziemniaki i yuca, i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.