Carne Bistec-Kolumbijski Stek Z Cebulą I Pomidorami

Carne Bistec-Kolumbijski Stek Z Cebulą I Pomidorami
Carne Bistec - kolumbijski stek z cebulą i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 2,21 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 670 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka smaku cuminto, smak cuminto, bardzo pomidor, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Bistec A La Criolla (stek kreolski po Kolumbijsku), Bistec Encebollado (kolumbijski-stek z sosem cebulowym), oraz Wołowina w proszku po kolumbijsku (Carne en Polvo).

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia48
Magazyn