Carimañolas de Carne y de Queso (JUKA nadziewana mięsem i serem)

Carimañolas de Carne y de Queso (JUKA nadziewana mięsem i serem)
Carimañolas de Carne y de Queso (mięso i ser Nadziewane Yuca) może być tylko dodatek szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 827 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem), Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe), oraz Plátanos Maduros Rellenos de Carne (Dojrzałe plantany nadziewane mięsem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku umieścić yuca, sól i wystarczającą ilość wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez około 15 minut lub do przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
ManiokManiok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Odcedzić yuca i usunąć wszelkie włókna z centrum. Za pomocą Maser ziemniaczany, mash yuca, przykryć i zestaw aside.To przygotuj nadzienie mięsne: na dużej patelni podgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
ManiokManiok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać cebulę, czerwoną paprykę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać czosnek, szalotki, kminek, sól, czarny pieprz i gotować przez około 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż mięso jest gotowane koryta, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować przez 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Usuń z ognia, dostosuj przyprawę i pozwól jej cool.To dodać carimañolas: podzielić mieszaninę yuca na 10 kulek. Zrób otwór przez środek każdej piłki palcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
ManiokManiok
8
Umieść około 1 łyżki nadzienia mięsnego lub serowego i delikatnie zamknij kulkę, dając owal shape.In Duży Garnek podgrzać olej roślinny i podgrzać do 350° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Dodaj carimañolas do gorącego oleju i gotować około 2 do 3 minut, aż złoty kolor, obracając je często.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Wyjąć z oleju łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
11
Podawać na ciepło z ají.Otrzymałem tę nagrodę od Zofii z "Sophies Foodiefiles". Dziękuję bardzo Sophie za uznanie, naprawdę to doceniam.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn