Carimañolas de Carne y de Queso (JUKA nadziewana mięsem i serem)

Carimañolas de Carne y de Queso (JUKA nadziewana mięsem i serem)
Carimañolas de Carne y de Queso (mięso i ser Nadziewane Yuca) może być tylko dodatek szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 827 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem), Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe), oraz Plátanos Maduros Rellenos de Carne (Dojrzałe plantany nadziewane mięsem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku umieścić yuca, sól i wystarczającą ilość wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez około 15 minut lub do przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
ManiokManiok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić yuca i usunąć wszelkie włókna z centrum. Za pomocą Maser ziemniaczany, mash yuca, przykryć i zestaw aside.To przygotuj nadzienie mięsne: na dużej patelni podgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
ManiokManiok
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę, czerwoną paprykę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać czosnek, szalotki, kminek, sól, czarny pieprz i gotować przez około 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż mięso jest gotowane koryta, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować przez 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
7
Usuń z ognia, dostosuj przyprawę i pozwól jej cool.To dodać carimañolas: podzielić mieszaninę yuca na 10 kulek. Zrób otwór przez środek każdej piłki palcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
ManiokManiok
8
Umieść około 1 łyżki nadzienia mięsnego lub serowego i delikatnie zamknij kulkę, dając owal shape.In Duży Garnek podgrzać olej roślinny i podgrzać do 350° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodaj carimañolas do gorącego oleju i gotować około 2 do 3 minut, aż złoty kolor, obracając je często.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
10
Wyjąć z oleju łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
11
Podawać na ciepło z ají.Otrzymałem tę nagrodę od Zofii z "Sophies Foodiefiles". Dziękuję bardzo Sophie za uznanie, naprawdę to doceniam.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn