Carimañolas de Carne y de Queso (JUKA nadziewana mięsem i serem)
Carimañolas de Carne y de Queso (mięso i ser Nadziewane Yuca) może być tylko dodatek szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 827 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem), Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe), oraz Plátanos Maduros Rellenos de Carne (Dojrzałe plantany nadziewane mięsem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku umieścić yuca, sól i wystarczającą ilość wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez około 15 minut lub do przetargu widelca.
Odcedzić yuca i usunąć wszelkie włókna z centrum. Za pomocą Maser ziemniaczany, mash yuca, przykryć i zestaw aside.To przygotuj nadzienie mięsne: na dużej patelni podgrzej olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czerwoną paprykę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Dodać czosnek, szalotki, kminek, sól, czarny pieprz i gotować przez około 1 minutę, często mieszając.
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż mięso jest gotowane koryta, o 7 protokół.
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować przez 2 minuty więcej.
Usuń z ognia, dostosuj przyprawę i pozwól jej cool.To dodać carimañolas: podzielić mieszaninę yuca na 10 kulek. Zrób otwór przez środek każdej piłki palcem.
Umieść około 1 łyżki nadzienia mięsnego lub serowego i delikatnie zamknij kulkę, dając owal shape.In Duży Garnek podgrzać olej roślinny i podgrzać do 350° F.
Dodaj carimañolas do gorącego oleju i gotować około 2 do 3 minut, aż złoty kolor, obracając je często.
Wyjąć z oleju łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Podawać na ciepło z ají.Otrzymałem tę nagrodę od Zofii z "Sophies Foodiefiles". Dziękuję bardzo Sophie za uznanie, naprawdę to doceniam.