Caribbean Crunch
Przepis Karaiby Crunch może zaspokoić swoje pragnienie Ameryki Środkowej w około 20 minut. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 145 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, rodzynki, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crunch-crunch: tydzień wiosennych sałatek w słoiczkach, Makarony Cap 'n Crunch z nadzieniem ciasteczkowym Cap' n Crunch, oraz Caribbean Bushwacker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°.
W ungreased 15x10x1-calowy patelni, wymieszać płatki, orzeszki ziemne, rodzynki i chipsy bananowe. W rondlu 1-quart rozgrzać masło i miód na małym ogniu, aż masło się rozpuści. Wymieszać cynamon i sól; wlać mieszaninę zbóż, podrzucając do równomiernego pokrycia.
Piec odkryte 10 minut, mieszając raz. Wymieszać z popcornem i kokosem.
W razie potrzeby posypać dodatkową solą. Przechowywać w szczelnym pojemniku.