Caribbean Crunch
Przepis Caribbean Crunch jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Ta przystawka ma 144 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka popcorn, rodzynki, orzeszki ziemne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Caribbean Crunch, Crunch-crunch: tydzień wiosennych sałatek w słoiczkach, oraz Makarony Cap 'n Crunch z nadzieniem ciasteczkowym Cap' n Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°.
W ungreased 15x10x1-calowy patelni, wymieszać płatki, orzeszki ziemne, rodzynki i chipsy bananowe. W rondlu 1-quart rozgrzać masło i miód na małym ogniu, aż masło się rozpuści. Wymieszać cynamon i sól; wlać mieszaninę zbóż, podrzucając do równomiernego pokrycia.
Piec odkryte 10 minut, mieszając raz. Wymieszać z popcornem i kokosem.
W razie potrzeby posypać dodatkową solą. Przechowywać w szczelnym pojemniku.