Caribbean Coconut Chicken Bites

Caribbean Coconut Chicken Bites może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 335 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka - wbite do 1/ness, curry w proszku, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niesłodzony rozdrobniony kokosowy można śledzić to danie główne z Czekoladowe chrupiące smakołyki ryżowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Karaiby Kurczak Z Mlekiem Kokosowym, Karaiby miski z kurczaka z ryżem kokosowym, oraz Karaiby pierś z kurczaka na ryżu kokosowym z salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kładziemy plasterek prosciutto na każdej piersi kurczaka. Pokrój prosciutto, aby zmieścić się w piersi kurczaka z 1/2-calową granicą kurczaka.
Umieść 2 plastry mango na środku każdego plasterka prosciutto.
Rozwałkuj pierś kurczaka wzdłuż, aby całkowicie zamknąć mango i prosciutto. Tuck i szczypać końce, aby szczelnie zamknąć rolki.
Ułóż roladki z kurczaka na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż bardzo firmy, o 30 protokół.
Mąkę, sól, curry, czarny pieprz i tymianek połączyć w misce.
Wlać mieszaninę na talerz.
Ubite jajka wylać na osobny talerz.
Na trzeci talerz posypać kokosem.
Pokroić roladki z kurczaka na kawałki od 1 do 1 1/2 cala.
Zawijamy kurczaka w mieszance mąki i strząsamy nadmiar mąki.
Płaszcz kurczaka w ubitym jajku, aż do całkowitego przykrycia; pozostawić nadmiar jajka kapać.
Zawijamy kurczaka w kokosie.
Ułóż powlekane roladki z kurczaka na talerzu w jednej warstwie. Przykryć i przechowywać w lodówce, aby umożliwić ustawienie powłoki, 15 minut.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Podgrzać wystarczająco dużo oleju roślinnego w głębokiej, ciężkiej patelni, aby zanurzyć roladki z kurczaka. Obróć ciepło na średnie.
Połowę roladek z kurczaka smażyć na rozgrzanym oleju, aż do uzyskania złotego koloru, około 4 minut.
Roladki z kurczaka wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na kilku warstwach ręczników papierowych. Powtórz z pozostałymi roladkami z kurczaka.
Ułożyć roladki z kurczaka na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak nie będzie już różowy w środku i soki jasne, około 10 minut.
Roladki z kurczaka polać sokiem z limonki i podawać razem z limonką.