Wołowina Carbonnade może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 678 kalorii, 48g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, bulion wołowy, piwo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Belgijska Wołowina Carbonnade, Carbonnade gulasz wołowo-piwny, oraz Crock Pot wołowina i piwo Carbonnade dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Plastry boczku ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będą chrupiące; usunąć boczek łyżką szczelinową, zastrzegając kapiele na patelni. Odstaw boczek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Piec Holenderski
Patelnia
3
Dodać wołowinę, sól, i pieprz do kapieli na patelni; gotować 5 protokół, brązowienie wołowiny dobrze ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać czosnek; gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
5
Wyjąć wołowinę z patelni łyżką szczelinową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia
6
Dodaj pokrojoną cebulę na patelnię; przykryć i gotować na średnim ogniu 10 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z mąką i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać ocet i kolejne 5 składników (ocet przez liść laurowy) i doprowadzić do wrzenia. Powrót boczek i wołowina na patelnię. Przykryć i piec w 325 przez 2 godziny lub aż wołowina będzie miękka, i wyrzucić liść laurowy.