Carbonnade Wołowe
Wołowina Carbonnade może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 678 kalorii, 48g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, bulion wołowy, piwo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Belgijska Wołowina Carbonnade, Carbonnade gulasz wołowo-piwny, oraz Crock Pot wołowina i piwo Carbonnade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plastry boczku ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będą chrupiące; usunąć boczek łyżką szczelinową, zastrzegając kapiele na patelni. Odstaw boczek na bok.
Dodać wołowinę, sól, i pieprz do kapieli na patelni; gotować 5 protokół, brązowienie wołowiny dobrze ze wszystkich stron.
Dodać czosnek; gotować 30 sekund.
Wyjąć wołowinę z patelni łyżką szczelinową; odstawić.
Dodaj pokrojoną cebulę na patelnię; przykryć i gotować na średnim ogniu 10 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z mąką i gotować 2 minuty.
Dodać ocet i kolejne 5 składników (ocet przez liść laurowy) i doprowadzić do wrzenia. Powrót boczek i wołowina na patelnię. Przykryć i piec w 325 przez 2 godziny lub aż wołowina będzie miękka, i wyrzucić liść laurowy.