Carb Free Cloud Bread
Ten przepis służy 12 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Przepis ten zachwycił 372 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę z kamienia nazębnego, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Lemon Cloud Pie-Low Carb & Gluten Free, Bezglutenowy Chleb Niskowęglowodanowy Bez Orzechów, oraz Ser Bezglutenowy Chleb Niskowęglowodanowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni.
W jednej misce wymieszać żółtka, 3 T. sera i cukru / słodzika, aż będzie gładka.
W drugiej misce dodać 1/4 łyżeczki śmietany Tatar do białek i ubić białka na dużej prędkości, aż utworzą sztywne szczyty.(Powinieneś być w stanie odwrócić miskę do góry nogami bez wypadania białek.
Bardzo ostrożnie złóż mieszaninę żółtka do białek, mieszając łopatką zgodnie z ruchem wskazówek zegara, aż do wymieszania i nie pozostaną żadne smugi białka jaja.
Wyłóż dwa arkusze ciastek pergaminem.
Z dużą łyżką, "scoop" mieszaniny na 12 nawet rund / okręgów na arkuszach.
Piec na środkowym stojaku około 25 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku lub desce do krojenia.1
Po całkowitym ochłodzeniu zamknij je w torebce do przechowywania ziplock lub tupperware na noc. Całkowicie zmienią swoją konsystencję, na coś o wiele bardziej jak chleb - bardziej miękką konsystencję, która jest przyjemna i żująca.