Carb Free Cloud Bread

Carb Free Cloud Bread
Ten przepis służy 12 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Przepis ten zachwycił 372 osoby. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę z kamienia nazębnego, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Lemon Cloud Pie-Low Carb & Gluten Free, Bezglutenowy Chleb Niskowęglowodanowy Bez Orzechów, oraz Ser Bezglutenowy Chleb Niskowęglowodanowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Oddzielić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
3
W jednej misce wymieszać żółtka, 3 T. sera i cukru / słodzika, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
SłodzikSłodzik
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W drugiej misce dodać 1/4 łyżeczki śmietany Tatar do białek i ubić białka na dużej prędkości, aż utworzą sztywne szczyty.(Powinieneś być w stanie odwrócić miskę do góry nogami bez wypadania białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Bardzo ostrożnie złóż mieszaninę żółtka do białek, mieszając łopatką zgodnie z ruchem wskazówek zegara, aż do wymieszania i nie pozostaną żadne smugi białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Wyłóż dwa arkusze ciastek pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Z dużą łyżką, "scoop" mieszaniny na 12 nawet rund / okręgów na arkuszach.
8
Piec na środkowym stojaku około 25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku lub desce do krojenia.1
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Po całkowitym ochłodzeniu zamknij je w torebce do przechowywania ziplock lub tupperware na noc. Całkowicie zmienią swoją konsystencję, na coś o wiele bardziej jak chleb - bardziej miękką konsystencję, która jest przyjemna i żująca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn