Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów hor d 'oeuvre, więc dać kapitanowi Kidd' s Hawk-Crushing Shrimp Rolls spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka musztardy, bułki hot dog z chlebem ziemniaczanym, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Crushing na Catherine McCord z Weelicious i nadziewane Pizza Rolls, Fasolka szparagowa Hawk ' s Nest, oraz Makaron Red Hawk z serem i Prosciutto z dżemem malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Otworzyć każdą bułkę i przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
2
Połóż bułki na blasze. Przykryj blachę folią i ułóż kolejną blachę na górze bułek, aby spłaszczyć bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Doprowadzić duży garnek wody do temperatury kłusowniczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać sól, gotować kraba i ostrożnie dodać krewetki. Gotować, aż krewetki są nieprzezroczyste, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania Krabów
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Odcedzić i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, o 5 protokół. Po ostygnięciu pokroić każdą krewetkę na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
6
W dużej misce, dodać seler, majonez, 1 łyżka szczypiorku, 3/4 czerwona papryka (rezerwy pozostały do dekoracji), sok z cytryny, musztarda i sól i pieprz, do smaku, i wrzucić do połączenia.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.