Capsicum Zunka
Capsicum Zunka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, cebulę, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Capsicum Zunka-Capsicum Besan Subzi lub Fry / Capsicum s, Capsicum Senagapindi Kura ~ Andhra Style Capsicum Besan Stir Fry, oraz Potato Capsicum Curry-Aloo Capsicum Subzi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni lub woku na średnim ogniu. Wymieszać z ziarnami gorczycy. Kiedy nasiona gorczycy zaczynają pękać, wymieszaj cebulę. Gotować 1 minutę, następnie wymieszać z zieloną papryką, kurkumą, solą i chili w proszku. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć i gotować 3 do 4 protokół. Wymieszać mąkę z ciecierzycy, dobrze wymieszać; przykryć i gotować 2 minuty więcej.