Caprese" Salsa " cukinia z solą morską
Przepis Caprese" Salsa " cukinia z solą morską może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 96 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, cukinię, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowany Kapres brzoskwiniowy z wędzoną solą morską, Salsa Caprese, oraz Caprese Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; wrzucić dobrze do herbu. Ułóż cukinię w jednej warstwie na patelni; grilluj 4 minuty, obracając po 2 minutach.
Połącz pomidor, świeży ser mozzarella, bazylia i mielony czosnek w misce.
Dodaj oliwę z oliwek i ocet z czerwonego wina do mieszanki pomidorowej; delikatnie wymieszaj. Podziel cukinię równomiernie pomiędzy 4 talerze. Wierzch cukinii równomiernie z mieszanką pomidorową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.