Caprese Burgers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 144 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser pecorino-romano, mielony chuck wołowy, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Caprese Burgers, Włoska Kiełbasa Caprese Burgery, oraz Insalata caprese all ' americana (Sałatka Caprese W Stylu Amerykańskim).
Instrukcje
1
W robocie kuchennym połącz Bazyl z migdałami i czosnkiem i pulsuj, aż migdały zostaną drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać 1/2 szklanki oliwy z oliwek i proces do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3
Dodać starte Pecorino i pulse połączyć. Pesto doprawić solą i pieprzem. Powinieneś mieć około 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pecorino
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Przenieść 1/4 szklanki pesto do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Dodać zmielony uchwyt i zmieloną polędwicę oraz szczyptę soli i delikatnie zagnieść, aby wymieszać. Tworzą mieszaninę na sześć 4-calowe paszteciki, około 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt Uziemiający
(duża Tuba)
6
Lekko posmarować Burger paszteciki oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione Musztardą
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
7
Rozpal grilla i nasmaruj ruszty. Grilluj hamburgery na umiarkowanie wysokim ogniu przez 3 minuty. Flip hamburgery, top je z plasterkami mozzarelli i zamknąć grill. Gotować przez 3 minuty dłużej dla średnio rzadkich hamburgerów. Bułki grillować, aż lekko tosty, a następnie rozłożyć pesto na dnie. Top z hamburgery, pomidory i pozostałe pesto. Zamknij hamburgery i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Drażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala