Cappuccino Ricotta
Cappuccino Ricotta może być tylko napojem, którego szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 62 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka biszkoptów, fasola waniliowa, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cappuccino Ricotta, Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, oraz Klopsiki z cielęciny i ricotty: Polpettine di Ricottan e Vitello.
Instrukcje
Umieścić cukier w robocie kuchennym.
Pokrój ziarno wanilii wzdłuż, zeskrobaj nasiona i umieść je w robocie kuchennym z cukrem. Uruchom maszynę do cukru waniliowego.
Umieść ricottę i proszek espresso w robocie kuchennym. Zmiksować przez 1 minutę. Zatrzymaj maszynę, aby zeskrobać boki gumową szpatułką. Zmiksuj przez kolejną minutę. Łyżka mieszaniny do 4 małych kubków do kawy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Aby służyć, wierzch cappuccino ricotta z kruszonym biszkoptem.
Posypać cynamonem i kakao w proszku.