Cappuccino Granita
Cappuccino Granitan to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, woda, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Cappuccino Granita, Cappuccino Granita, oraz Cappuccino Granita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmontuj ekspres do kawy kroplowej zgodnie ze wskazówkami producenta.
Zmieloną kawę umieść w filtrze do kawy lub Koszyku filtracyjnym.
Dodaj 1 3/4 szklanki wody do ekspresu do kawy i zaparz; odstaw kawę na bok.
Połączyć cukier i 1/3 szklanki wody w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę lub aż cukier się rozpuści. Wymieszać wanilią i cynamonem.
Wyjąć z ognia i wymieszać z parzoną kawą i mlekiem.
Chłodna mieszanka kawy całkowicie; wlać do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia. Przykryć i zamrozić co najmniej 8 godzin lub do momentu uzyskania jędrności.
Wyjąć mieszankę kawy z zamrażarki; zeskrobać całą mieszankę widelcem, aż będzie puszysta. Łyżkę włożyć do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić do 1 miesiąca.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.