Cappuccino Granita

Cappuccino Granita
Cappuccino Granitan to bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 74 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mleko sojowe czekoladowe, kakao do pieczenia, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cappuccino Granita, Cappuccino Granita, oraz Granita wapienna {limòn granita} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść patelnię 13x9 cali w zamrażarce, aby schłodzić. W międzyczasie w średniej misce wymieszać wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
2
Wlać mieszaninę do schłodzonej patelni; zamrozić 30 minut. Kiedy kryształy lodu zaczną tworzyć się na krawędziach patelni, mieszaj mieszaninę widelcem. Zamrażać o 2 godziny dłużej, mieszając co 30 minut, aż do całkowitego zamrożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Aby służyć, czerpak do poszczególnych misek deserowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dekoruj według uznania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia2
Magazyn