Caponata z lekcji gotowania Loni Kuhn ' S S. F.

Caponata z lekcji gotowania Loni Kuhn ' S S. F.
Caponata z Loni Kuhn ' S S. F. Cooking Class może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 806 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 4,82 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bakłażanów, bazylia, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Indyjska Lekcja Gotowania + Curry Ze Szpinakiem Z Ciecierzycy, Zajęcia z robienia Tofu w szkole gotowania Cavallo Point, oraz Jak smakuje lekcja gotowania w kuchni: Torta della nonna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój nieobranego bakłażana w 1-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w 5-lub 6-ćwiartkowej emaliowanej żeliwnej zapiekance lub holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać bakłażan i cebulę i smażyć przez 5 minut, aż lekko złoty. (Ten krok można wyeliminować, aby zaoszczędzić kalorie, chociaż przepis nie będzie tak autentyczny. Jeśli chcesz, po prostu umieść surowe bakłażany i cebulę w zapiekance i kontynuuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj pozostałe składniki do zapiekanki; zamieszaj delikatnie, ale dokładnie i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
5
Zdjąć pokrywkę i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut więcej lub aż zgęstnieje (to zależy od soczystości pomidorów).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6
Podawać w temperaturze pokojowej w misce otoczonej krojonym francuskim lub włoskim chlebem lub jako sałatka na liściach rzymskich.Będzie przechowywać w lodówce przez 3 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

10kilogramy1⁄2 lbs pomidory (obrane, zaszczepione i pokrojone w kostkę lub 1 28-oz. puszka włoskich pomidorów śliwkowych, nieoczyszczonych, pokrojonych)1⁄2 lbs pomidory (obrane, zaszczepione i pokrojone w kostkę lub 1 28-oz. puszka włoskich pomidorów śliwkowych, nieoczyszczonych, pokrojonych)4Spód: okruszki z herbatników grahamkapary (odsączone (opcjonalnie)kapary (odsączone (opcjonalnie)2marchew (cienko pokrojona (opcjonalnie)marchew (cienko pokrojona (opcjonalnie)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler (krojony 1/3 cala grubości)seler (krojony 1/3 cala grubości)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejbakłażany w całości (pokrojone w kostkę 1 cala)bakłażany w całości (pokrojone w kostkę 1 cala)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża bazylia (posiekana lub 2 łyżki suszonej bazylii)świeża bazylia (posiekana lub 2 łyżki suszonej bazylii)2ząbki czosnku (posiekane)ząbki czosnku (posiekane)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenadziewana Zielona oliwka (w plasterkach)nadziewana Zielona oliwka (w plasterkach)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu8trochę posiekanej cukiniisteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2largescebula (posiekana)cebula (posiekana)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepietruszka włoska świeża (posiekana)pietruszka włoska świeża (posiekana)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzeszki piniowe, lekko rumiane worzeszki piniowe, lekko rumiane w2papryka (czerwona lub zielona, pokrojona w 1-calowe kawałki)papryka (czerwona lub zielona, pokrojona w 1-calowe kawałki)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2Spód: okruszki z herbatników grahamsól (lub do smaku)sól (lub do smaku)2Spód: okruszki z herbatników graham1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu3Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcukinia (do 3, pokrojona w plasterki)cukinia (do 3, pokrojona w plasterki)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn