Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy)
Przepis Capirotada (meksykański budyń chlebowy) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, złote rodzynki, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy), Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy), oraz Capirotada de Agua (meksykański budyń chlebowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut. Wyrzucić laski cynamonu.
Połączyć chleb, rodzynki, migdały i masło w dużej misce.
Skropić ciepłym syropem cukrowym, delikatnie podrzucając do pokrycia. Mieszankę łyżką do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Top z serem. Przykryć folią; schłodzić 30 minut lub do 4 godzin.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Odkryć i piec dodatkowe 15 minut lub aż ser będzie złoty kolor.