Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy)

Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy)
Przepis Capirotada (meksykański budyń chlebowy) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, złote rodzynki, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy), Capirotada (Meksykański Budyń Chlebowy), oraz Capirotada de Agua (meksykański budyń chlebowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut. Wyrzucić laski cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Połączyć chleb, rodzynki, migdały i masło w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Skropić ciepłym syropem cukrowym, delikatnie podrzucając do pokrycia. Mieszankę łyżką do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Top z serem. Przykryć folią; schłodzić 30 minut lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Odkryć i piec dodatkowe 15 minut lub aż ser będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn