Cape Fear Punch
Cape Fear Punch może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 160. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 42 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 30 minut. Jeśli masz blok lodu, gałkę muszkatołową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski, No Fear Fruitcake, oraz Suflet Serowy No Fear.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wlej żytnią whiskey do 4-litrowego pojemnika. Napełnij pustą butelkę żytniej whisky wodą, wlej do czajnika elektrycznego i zagotuj.
Dodać cukier i mieszać, aż temperatura spadnie do 190 stopni F.
Umieścić torebki herbaty w czajniku i stromo na 3 minuty.
Dodaj herbatę, rum i koniak do whisky. Skórkę obrać z cytryn, uważając na usunięcie białego pestki. Owiń ciała cytryny w folię i rezerwy w lodówce.
Dodaj skórkę z cytryny do mieszaniny i wymieszaj, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Odcedź podstawę do dużej miski. Sok zarezerwowane ciała cytryny i dodać do miski ponczu. Gdy gotowy do podania, dodać pomarańcze, cytryny, wino musujące, i wody seltzer; mieszać do połączenia.
Dodaj blok lodu i podawaj ze świeżo startą gałką muszkatołową.