Cape Cod Muffins
Need a wegetariański posiłek poranny? Cape Cod Muffins może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 171 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wanilii, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cape Cod Muffiny Żurawinowe, Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Żurawinę umieścić w małej misce i przykryć wrzącą wodą; odstawić. Linia 16 Muffin kubki z wkładkami papieru lub tłuszczu z masłem.
W małej misce, ubić razem 1 1/2 szklanki mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, i sól; odstawić. W dużej misce, ubij razem roztopione masło i cukier.
Dodać jogurt i ubijać na gładką masę. Złóż suche składniki na mokre składniki za pomocą gumowej szpatułki.
Odcedzić żurawinę. W małej misce, połączyć żurawiny, jagody, a pozostałe 1 1/2 łyżki mąki. Wrzucić do herbu jagody. Delikatnie złóż jagody na ciasto. Napełnij każdą puszkę muffin 2/3 pełne z ciasta.
Piec do złotego koloru i tester ciasta włożony w środek muffinki wychodzi czysty, około 18 minut.
Niech muffinki ostygną 3 minuty, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie.