Cape Breton Blueberry Grunt

Cape Breton Blueberry Grunt
Cape Breton Blueberry Grunt to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, skrócenie, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Cape Breton Blueberry Grunt, Jagodowy Grunt, oraz Jagodowy Grunt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułożyć borówki na dnie naczynia żaroodpornego; posypać borówkami 1 szklanką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Skracanie śmietany, 1/2 szklanki cukru i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
4
Dodać mleko, mąkę, proszek do pieczenia i sól. Beat aż równomiernie połączone. Wrzuć łyżki na wierzch jagód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
5
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn