Cape Breton Blueberry Grunt
Cape Breton Blueberry Grunt to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, skrócenie, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Cape Breton Blueberry Grunt, Jagodowy Grunt, oraz Jagodowy Grunt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ułożyć borówki na dnie naczynia żaroodpornego; posypać borówkami 1 szklanką cukru.
Skracanie śmietany, 1/2 szklanki cukru i jajko.
Dodać mleko, mąkę, proszek do pieczenia i sól. Beat aż równomiernie połączone. Wrzuć łyżki na wierzch jagód.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 30 minut.