Cap Cai
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Cap Cai może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. 16 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, brokuły, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać czosnek i cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodaj krewetki, bok choy, brokuły, kalafior, marchew, i zielona cebula.
Wlać wodę, przykryć, i gotować, aż krewetki nie jest już półprzezroczyste w środku i warzywa są miękkie, o 15 protokół.
Skrobię kukurydzianą rozpuścić w sosie rybnym w małej misce. Wymieszać z cap CAI wraz z sosem ostrygowym, cukier, i pieprz; mieszać aż zgęstnieje. Przed podaniem doprawić solą.