Cannelloni Florentine

Cannelloni Florentine
Cannelloni Florentine wymaga około 2 godziny i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 819 kalorii, 29g białka, oraz 45g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,7 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony pieprz, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 12 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Cannelloni, Cannelloni, oraz Cannelloni z cukinii.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj makaron i gotuj przez 8 do 10 minut lub do al dente; odcedź, oddziel muszle i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C). W naczyniu do pieczenia 9 x 13 połącz cielęcinę, marchewkę, seler, posiekaną pół cebuli i szpinak. Dobrze wymieszaj. Dodaj 1 1/4 łyżeczki soli, 1 1/4 łyżeczki pieprzu, 2 łyżki oliwy z oliwek i białe wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wstaw do piekarnika i piecz, aż cielęcina będzie brązowa, a warzywa miękkie, 30 do 40 minut. Często mieszaj. Jeśli mięso zacznie palić, zmniejsz ogień do 400 stopni (200 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Pozwól mieszance mięsnej ostygnąć 15 minut, a następnie przetwarzaj w robocie kuchennym, aż będzie drobno posiekany. Wróć na patelnię i dodaj śmietanę, pomidory Roma, parmezan, włoską przyprawę i 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Pomidor RomaPomidor Roma
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec jeszcze 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij z piekarnika i ostudź.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podczas gdy mieszanka mięsna stygnie wystarczająco, aby poradzić sobie, przygotuj sos pomidorowy. Przetrzyj pomidory w puszkach z sokiem w robocie kuchennym, aż będą gładkie. Na dużej patelni na średnim ogniu podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podsmaż czosnek i posiekaną cebulę do miękkości. Dodaj puree z pomidora, 1 łyżeczkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Gotuj od 5 do 10 minut lub do momentu, gdy nie będzie już wodnisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Dodaj cztery posiekane liście bazylii i gotuj jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
11
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C). Nadziewaj muszle makaronu schłodzoną mieszanką mięsną, 2 do 3 łyżek stołowych na skorupkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Umieść muszle w czystym naczyniu do pieczenia 9 x 13.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
13
Polej sosem pomidorowym muszle i piecz 20 minut, aż sos będzie musujący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco

Ciastko Florenckie można łączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn