Cannellini z pomidorami i szałwią
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Cannellini z pomidorami i szałwią może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, czosnek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Cannellini z pomidorami i szałwią, Fasola Cannellini Z Czosnkiem I Szałwią, oraz Fasola Cannellini, Pomidory I Hummus dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować od 1 do 2 minut, stale mieszając, aż do jasnego złotego koloru.
Wymieszaj pomidory, fasolę i szałwię.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło; gotuj na wolnym ogniu przez 5 do 7 minut lub do momentu wyparowania większości cieczy. Wymieszać z solą i pieprzem.