Cannellini z pomidorami i szałwią

Cannellini z pomidorami i szałwią
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Cannellini z pomidorami i szałwią może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, czosnek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Cannellini z pomidorami i szałwią, Fasola Cannellini Z Czosnkiem I Szałwią, oraz Fasola Cannellini, Pomidory I Hummus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek; gotować od 1 do 2 minut, stale mieszając, aż do jasnego złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Wymieszaj pomidory, fasolę i szałwię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło; gotuj na wolnym ogniu przez 5 do 7 minut lub do momentu wyparowania większości cieczy. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn