Cannellini Minestrone

Cannellini Minestrone
Przepis Cannellini Minestrone może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, borowiki, rozdarty boczniak szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Dip Fasolowy Cannellini, oraz Dorsz wędzony i Cannellini.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużej misce. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Fasolę odcedzić i opłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Połącz fasolę i 8 szklanek wody w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Połączyć grzyby i wrzącą wodę, aby przykryć w małej misce. Przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Odcedzić i posiekać.
6
Umieść 2 szklanki ugotowanej fasoli w blenderze lub robocie kuchennym. Proces do gładkiej; powrót puree fasoli na patelnię. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; gotować 10 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać grzyby, pietruszkę i kolejne 4 składniki (przez chiles); gotować 3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodać mieszankę cebuli i chard do fasoli na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub do chard jest przetarg. Zupa z kadzi do poszczególnych misek; skropić oliwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn