Cannellini, kiełbasa, szałwia gulasz

Cannellini, kiełbasa, szałwia gulasz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Cannellini, kiełbasy i szałwii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pieprz, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Cannellini z kiełbasą i jarmużem oraz tosty serowe, Cannellini z pomidorami i szałwią, oraz Fasola Cannellini Z Czosnkiem I Szałwią.

Instrukcje

1
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę i czosnek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki. Pozostałe składniki wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; obniżyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn