Cannellini fasola Antipasto z krewetkami: Antipasto di Cannellini
Cannellini Bean Antipasto z krewetkami: Antipasto di Cannellini może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, czosnek, liście bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Dip Fasolowy Cannellini, oraz Dip Fasolowy Cannellini.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek i czosnek na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, ale nie palenie, dodać krewetki i gotować, często mieszając, aż się różowy, o 4 protokół.
Usuń krewetki z patelni, zastrzegając czosnek i olej. Pokroić krewetki na kawałki nieco większe niż fasola. Wrzucić krewetki z fasolą, dodając zastrzeżone oleju i czosnku.
W misce, wrzucić krewetki i fasolę z pozostałą oliwą z oliwek i czerwoną cebulą. Liście rozmarynu zdjąć z łodyg i dodać do fasoli. Wrzucić, następnie dodać ocet i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić ponownie, przed dodaniem bazylii. Tuż przed podaniem, wrzucić fasolę jeszcze raz i dostosować przyprawy.
Dodaj więcej oleju, sól, pieprz i ocet balsamiczny, zgodnie z potrzebami.