Candy Corn Popcorn Balls
Przepis Candy Corn Popcorn Balls jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, popcorn, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Candy Corn Popcorn Balls, Candy Corn Popcorn Balls, oraz Orzeszki Ziemne Candy Popcorn Balls.
Instrukcje
Posmaruj 12-szklankową puszkę muffinek. Odstawić.
Dodaj olej roślinny do rondla 4 quart i podgrzać na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj popping kukurydzy. Utrzymuj patelnię w ciągłym ruchu, aż kukurydza przestanie pękać.
Zdjąć z ognia i ustawić na bok na chwilę.
W średnim rondlu roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszaj Pianki i gotuj, aż się stopią, ciągle mieszając. Wymieszać z solą. Po stopieniu wlać mieszaninę prawoślazu na popcorn (bezpośrednio na patelni) i wymieszać drewnianą łyżką, aby równomiernie pokryć.
Gdy mieszanina jest równomiernie powlekane, złożyć w kukurydzy cukierków. Mieszaj delikatnie i tak szybko, jak to możliwe, ponieważ kukurydza cukrowa zacznie się topić dość szybko i chcesz, aby zachowała swój kształt w jak największym stopniu, w przeciwnym razie twoje kulki popcornu staną się żółtawe (nadal będą smakować dobrze).
Niech mieszaniny ostygnie lekko. Posmaruj masło na dłoniach, aby zapobiec przyklejaniu się mieszanki do rąk.
Używając masłem ręce, tworzą mieszaninę w kulki (zrobiłem mój nieco mniejszy niż baseball).
Umieść kulki w natłuszczonej patelni 9x13 cali lub puszce na muffinki.
Ostudzić przez co najmniej 1 godzinę przed jedzeniem.