Candy Cane Cake
Przepis Candy Cane Cake może zaspokoić pragnienie Ameryki Środkowej w okolicy 2 godziny i 20 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać wanilii, cukierki mięty pieprzowej, ekstrakt z mięty pieprzowej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Candy Cane Cake, oraz Candy Cane Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie smarować i mąki 12-cup karbowany tube ciasto pan. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Wlać około 2 szklanki ciasta na patelnię. W małej misce, wlać około 3/4 Puchar ciasto; mieszać w Kolorze żywności i ekstrakt z mięty pieprzowej. Ostrożnie wlać różowe ciasto na białe ciasto na patelni. Ostrożnie wlać pozostałe białe ciasto na różowe ciasto.
Piec i ostudzić ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
W małej misce wymieszać białe składniki lukru. W razie potrzeby mieszaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz, aż będzie gładkie i do smarowania.
Posypać zmiażdżone cukierki na wierzchu. Przechowywać luźno przykryte.