Candy Cane Cake

Candy Cane Cake
Candy Cane Cake może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę z ciasta, miętowe laski cukierków, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Candy Cane Cake, oraz Candy Cane Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę przesiać i 3/4 szklanki cukru. Przesiać ponownie i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
3
W dużej misce lub mikserze stojącym ubijaj białka do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól. Beat aż miękkie szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
5
Dodać 3/4 szklanki cukru i ekstraktów waniliowych i migdałowych. Kontynuuj ubijanie, aż białka będą twarde, ale nie suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
MigdałyMigdały
CukierCukier
6
Jedną trzecią mieszaniny mąki z cukrem przesiać na białka jaj i za pomocą gumowej lub silikonowej szpatułki delikatnie złożyć mieszaninę na białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
7
Dodać pozostałą mąkę w dwóch partiach, składając delikatnie po każdym dodaniu. Włączyć ciasto w ungreased 10-calowy garnek rur i piec, aż rumiane i firmy w dotyku, 50 do 60 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Odwróć ciasto (na patelni) na stojaku chłodzącym przez co najmniej godzinę. Kiedy całkowicie ostygnie, Uruchom długi, cienki, ostry nóż między ciastem a patelnią, aby poluzować i usunąć ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Umieść laski cukierków w dużej, zamykanej plastikowej torbie. Zmiażdż je na małe kawałki za pomocą funta do mięsa, wałka do ciasta lub spodu małej patelni. Przesiać zmiażdżone cukierki sitkiem o drobnych oczkach i rezerwować pył cukierkowy do innego użycia(patrz UWAGI). Odstaw zmiażdżone cukierki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PatelniaPatelnia
10
W dużej misce ubij śmietanę z pozostałym 1/4 szklanki granulowanego cukru, aż uformują się miękkie szczyty. Ciasto mrozowe z bitą śmietaną za pomocą szpatułki do tworzenia wirów i szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Bita śmietanaBita śmietana
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Posypać matowe ciasto z rozdrobnionych laski cukierków. (Aby uzyskać cukierki po bokach, trzymaj rękę około 1 w. z ciasta i delikatnie wrzucić zmiażdżone cukierki po bokach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
12
Podawać natychmiast, za pomocą ząbkowanego noża do cięcia plastrów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn