Candy Cane Cake
Candy Cane Cake może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę z ciasta, miętowe laski cukierków, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Candy Cane Cake, oraz Candy Cane Cake.
Instrukcje
Mąkę przesiać i 3/4 szklanki cukru. Przesiać ponownie i odstawić.
W dużej misce lub mikserze stojącym ubijaj białka do uzyskania piany.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól. Beat aż miękkie szczyty tworzą.
Dodać 3/4 szklanki cukru i ekstraktów waniliowych i migdałowych. Kontynuuj ubijanie, aż białka będą twarde, ale nie suche.
Jedną trzecią mieszaniny mąki z cukrem przesiać na białka jaj i za pomocą gumowej lub silikonowej szpatułki delikatnie złożyć mieszaninę na białka.
Dodać pozostałą mąkę w dwóch partiach, składając delikatnie po każdym dodaniu. Włączyć ciasto w ungreased 10-calowy garnek rur i piec, aż rumiane i firmy w dotyku, 50 do 60 protokół.
Odwróć ciasto (na patelni) na stojaku chłodzącym przez co najmniej godzinę. Kiedy całkowicie ostygnie, Uruchom długi, cienki, ostry nóż między ciastem a patelnią, aby poluzować i usunąć ciasto.
Umieść laski cukierków w dużej, zamykanej plastikowej torbie. Zmiażdż je na małe kawałki za pomocą funta do mięsa, wałka do ciasta lub spodu małej patelni. Przesiać zmiażdżone cukierki sitkiem o drobnych oczkach i rezerwować pył cukierkowy do innego użycia(patrz UWAGI). Odstaw zmiażdżone cukierki na bok.
W dużej misce ubij śmietanę z pozostałym 1/4 szklanki granulowanego cukru, aż uformują się miękkie szczyty. Ciasto mrozowe z bitą śmietaną za pomocą szpatułki do tworzenia wirów i szczytów.
Posypać matowe ciasto z rozdrobnionych laski cukierków. (Aby uzyskać cukierki po bokach, trzymaj rękę około 1 w. z ciasta i delikatnie wrzucić zmiażdżone cukierki po bokach.)
Podawać natychmiast, za pomocą ząbkowanego noża do cięcia plastrów.